Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Giant

Giant bicycles

Giant is  in 1972 opgericht in Taiwan. Met als filosofie "fietsen plezierig maken voor iedereen, over de hele wereld"  hebben ze fietsen als lifestyle aantrekkelijker gemaakt met hun collectie. Bekijk hier de e-bikes en stadsfietsen van Giant.

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen. De actuele modellen zijn vrijwel altijd via de Bike Totaal winkel in uw buurt leverbaar. Ga voor meer informatie en de levertijd langs de winkel.  

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Ride Life. Ride Giant.

Welcome to the ultimate cycling experience

Fietsen als lifestyle, dat is wat Giant graag ziet. Giant is 40 jaar geleden opgericht met dit doel voor ogen. Om dit doel te bereiken zijn ze gaan werken aan betere fietsen, betere uitrusting in betere technologie. Ondertussen zijn ze heel ver gekomen met het ontwikkelen van kwaliteitsfietsen met een goed design. Mede door Giant is de fiets bij veel mensen een groot onderdeel van hun leven geworden. De fiets staat steeds vaker centraal als transportmiddel bij woon-werkverkeer en veel mensen kiezen voor de fietssport. 

Giant fietsen inspireren elke fietser en halen het beste in u naar boven. Laat u overtuigen door op een Giant fiets te stappen, waar de laatste technologieën en de meest moderne ontwerpen u het plezier in fietsen opnieuw laten ontdekken.

Populaire modellen

De Giant Ultimo 1 N7 is een stijlvolle stadsfiets waar u zeer comfortabel op fietst door de 7 versnellingen en vering in de voorvork en zadelpen. Ook de Giant Chill 1 D S N3 is een zeer comfortabele stadsfiets met strakke uitstraling, die onderhoudsarm is door weggewerkte kabels en een dichte kettingkast. Giant Bikes zijn goed ontworpen voor gebruik in de stad met brede banden en ruime bagagedragers.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen